Mit hjerteblod
Debat Den 1. oktober hængte jeg røde hjerter på den 12 meter høje bronzeskulptur foran rådhuset i Ballerup og talte med borgerne.

Som den står der, føler man sig helt lille, hvilket er sigende for mange mennesker. Hjertet er symbol på, at jeg kæmper for mennesker med ondt i sjælen.

Som speciallærer, lokalformand for Ungdommens Røde Kors og rådgiver på Livslinien, er borgernes sundhed og trivsel centralt for mig. Jeg kæmper for tilbud om mentorordninger til de studerende på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Desuden er der mange ressourcestærke borgere, som risikerer at blive fastholdt i ledighed. Det er vores ansvar at række dem hånden. Samarbejde mellem kommunnen, regionen, læger, psykologer og frivillige organisationer er afgørende for, at den tidlige indsats overfor mentale helbredsproblemer lykkes. . Samarbejde mellem kommunnen, regionen, læger, psykologer og frivillige organisationer er afgørende for, at den tidlige indsats overfor mentale helbredsproblemer lykkes. Derudover vil jeg arbejde for, at støtten til pårørende til psykisksyge opprioriteres, og at bæltefikseringer bliver reduceret. Inklusion på skolerne er ofte en spareøvelse, og der er brug for folk I regionsrådet, som kender til konsekvenserne på området. Der er behov for at eleverne undervises på skolerne omkring psykisk sårbarhed, og hvordan man som venner kan støtte hinanden. Mit hjerte brænder for mental sundhed, men jeg kan ikke gøre det uden din hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *