Mission Julehjælp banker på døren
charlotte.jpg
I 2009 måtte Charlotte Holtermann selv søge om julehjælp. Det var så stor en hjælp for hende og hendes børn, at hun besluttede at hjælpe andre på samme måde.
Indsamling 30. november er der igen indsamling rundt om i kommunen til de familier, som ikke selv har råd til julen.

Lørdag den 30. november vil det være tredje år i træk, at Socialdemokraterne i Ballerup går på gaden for at samle ind til værdigt trængende børnefamilier i kommunen.

Alle pengene går ubeskåret til menighedsplejen rundt om i Ballerups sogne, og det er også dem, som uddeler midlerne til ansøgerne.

Initiativtager Charlotte Holtermann, som i år stiller op til kommunalbestyrelsen, fortæller om, hvorfor hun satte Mission Julehjælp i gang:

»I 2009 søgte og modtog jeg selv julehjælp. Jeg stod dengang i en rigtig svær situation med dobbelt husleje i seks måneder og et underskud på kontoen, før maden til mine børn var betalt. Gode råd var dyre, men min mor og rigtig gode veninder hjalp mig, så det kunne løbe rundt,« fortæller hun:

»Da jeg nåede frem til december 2009, så jeg ingen anden mulighed end at søge om julehjælp hos Ballerups Menighedspleje. Jeg fik uddelt nogle gavekort til Føtex, og alting så straks lysere ud i forhold til julen med mine børn.«

»Efterfølgende kom jeg på fode igen, men oplevelsen sad dybt i mig og gjorde, at jeg efter min indmeldelse i Socialdemokratiet ønskede at give noget tilbage til kommunen og sognet. Derfor tog jeg initiativ til ’Mission Julehjælp’, som gennem de sidste to år har modtaget donationer fra både private og erhvervslivet i Ballerup. Vi har således indsamlet over 40.000 kroner.«

30. november

Lørdag d. 30. november mellem kl. 11-16 vil Charlotte Holtermann være at finde foran Netto i Egebjerg med en raslebøsse i hånden i håbet om at skrabe en god portion penge sammen til det gode formål.

Der vil også være indsamlere mange andre steder i kommunen.

Møder man ikke en indsamler, er det i stedet muligt at indsætte et bidrag på kontonr.: 5339-0781581 i Arbejdernes Landsbank. Alt går ubeskåret til sognenes menighedspleje.

Skulle man selv have lyst til at give et par timer for at hjælpe med at samle ind, kan man henvende sig til Charlotte Holtermann på følgende e-mail: ch@socb.dk eller på facebook.com/CharlotteHoltermann. Man behøver ikke at være medlem af Socialdemokraterne for at hjælpe til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *