Mine hensigter mistænkeliggøres
Debat Svar til Annette Loop m.fl. BB 5/11-13

Kære Annette, det berører mig dybt, at læse dine udtalelser i Ballerup Bladet vedr. Sind.

Selve ideen til valgmøde fik jeg, og derefter blev det udarbejdet i godt samarbejde med Sind.

Mit ønske var at sætte fokus på psykiatrien og det samarbejde mellem kommunen og regionen, der godt kan blive bedre.

Mødet bygger på en lignende succes, som Sind havde allerede i september i Herlev.

Vi startede derfor et tæt samarbejde med Hanne Andersen fra regionen, hvis mærkesag jo også er psykiatri.

Vi fik hjælp af en flittig frivillig til planlægningen af vælgermødet, som løb af stablen den 30/10. Valgmødet, som var et dialogmøde, var en stor succes for os alle ca. 60 fremmødte.

Både jeg, Hanne og bestyrelsesformanden for Sind Ballerup-Furesø Herlev, Paul Korsgaard, m.fl., er meget glade for aftenen, og der er aftaler om at holde et lignende møde igen om et års tid.

Så når jeg læser dine beskyldninger om udnyttelse af Sind og andre udsatte, bliver jeg meget ked af det.

Mit hjerte er på det rette sted – også i denne sag, og det håber jeg meget, at de fremmødte deltagere og læserne af Ballerup Bladet alle er klar over.

Endelig så syntes jeg ikke du, Annette, kan være bekendt, at beskylde mig for at ville bruge både Sind og den konstruktive cykeloplevelse, vi to havde sammen, til at komme i Ballerup Bladet.

Jeg har brugt masser af min sparsomme fritid på at møde dig og høre på de udfordringer og problemer, som du oplever.

Jeg har taget dialogen på bedste demokratiske vis. Jeg har givet alle dine bemærkninger om forholdene videre, også dem om den nye rute. Men ikke alle kan få deres vilje her og nu, sådan fungerer fællesskaber og demokratier ikke, tingene skal forhandles, og der skal skaffes flertal og penge, når der skal laves ændringer og anlægges nyt. Sådan fungerer det også her i Ballerup!

Jeg er ked af, at du mistænkeliggør mine hensigter. Jeg kunne sætte alle mulige andre ting på Facebook og i virkeligeheden kunne man spørge om det er dig, Annette, der bruger mig til at komme i medierne med din sag!

 

Annette Loop svarer:

Jeg har ikke så mange kommentarer til Lolans respons og forstår ikke den overdrevne reaktion, medmindre det er en øm tå, jeg har trådt på.

Jeg er og har selv i mange år været frivilligt medlem af foreningsbestyrelser og ved, hvor svært det er at få folk til at tage en tørn.

Så når Sind har været tæt på at lukke ned pga. manglende frivillige, ærgrer det mig da, at en ny skrøbelig bestyrelse ender med at miste et medlem, med en følelse af at være blevet misbrugt politisk.

Hvilket er fremgået af Ballerup Bladet med to læserbreve fra hhv. Birte Kramhøft (SF), »Usmagelig omklamring af Sind«, samt Jørgen Flyr, » Misbruger Sind i sin valgkamp«, fra uge 44. Det er noget,jeg for øvrigt har kommenteret via netavisen og ikke en debat, jeg selv har startet.

Hvad angår tilgængeligheden på cykelstierne er svaret:

Nej, jeg kan godt selv få opmærksomhed i Ballerup Bladet og andre steder uden at læne mig op ad Lolans navn. Og, nej tak, jeg behøver heller ingen belæring om demokrati.

Er man aktiv i politik må man også stå på mål for sit arbejde.

Ingen har angrebet dig som person.

Så blot fordi jeg som ’vælger’ politisk og aktivt deltager i debatter bla. på Facebook og Ballerup Bladets netavis, ser jeg ingen grund til, at man som politiker reagerer så personligt, når en vælger ikke er enig eller ytrer sig.

2 kommentarer om “Mine hensigter mistænkeliggøres”

 1. Lisbet Pedersen siger:

  Reaktion på Lolan Ottesens læserbrev i Ballerup Bladet d. 17.11.2013.

  Jeg er meget forundret over Lolan Ottesens personlige angreb på en navngiven borger i Ballerup. Det er for mig uhørt ar en lokalpolitiker reagerer på denne usmacelige personlige måde.

  Måske kan det undskyldes med overbebyrdelse oven på valgkampen. Jeg finder det ikke i orden at en medborger som Annette Loop udsættes for et så modbydeligt offentligt personligt angreb fra en folkevalgt politiker.

  Det er uværdigt Lolan Ottesen.

 2. Karsten Kriegel siger:

  Jeg er helt enig med Lisbet Pedersen. Det er en ufin måde, at svare borgerne på. Ufatteligt, at Lolan Ottesen bliver ved med at få så mange personlige stemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *