Måløv Badminton satser på det sociale
Måløv-badminton-copy.jpg
Henrik Iwersen og Ken Jensen fra Måløv Badminton Club til en af seniorholdkampene.
Badminton Der bliver lagt stor vægt på det sociale samvær i Måløv Badminton Club, som blandt andet har stor succes med fællestræning for voksne.

Badminton: Måløv Badminton Club fortsætter tidligere års arbejde og tilbyder områdets borgere masser af sociale aktiviteter gennem badmintonsporten.

»Måløv Badminton Club er ikke bange for at vedkende sig, at vi satser på sociale aktiviteter. Vi har altid fokuseret på det sociale, og derfor går vi som klub også forrest i arbejdet med at tilbyde mange forskellige aktiviteter til klubbens medlemmer – nye som gamle,« siger klubbens formand Karsten Friis.

Klubben har blandt andet reserveret aftentid til fire fællestræninger for voksne, som er en enestående muligheder for at møde nye spillere og få masser af socialt samvær med andre fra lokalområdet.

Til fællestræningerne er der en banesætter, der sørger for at der i de to timer træningen varer bliver spillet forskellige kampe mellem de fremmødte. Træningen har i alle år været en succes, og der er altid plads til flere deltagere.

Seniorhold

Udover fællestræningen har Måløv også to seniorhold, der spiller i hhv. serie 1 og 2. Også her er der plads til spillere, der tidligere har spillet badminton, og igen har fået lysten til at svinge ketsjeren.

»Vi træner to gange ugentligt fra klokken 20-22, så de spillere der har småbørn, kan nå at putte dem og være hjemme i ordentlig tid. Træningen består dels af seniorspillere, klubbens ældste ungdomsspillere og de spillere, der spiller på klubbens veteranhold, der spiller i eliterækken,« fortæller seniorudvalgsformand Jeppe Krag.

Klubben giver også mulighed for, at man finde sammen med et par venner, sin familie eller andre der har lyst til at spille, og få tildelt en banetime, som man en gang om ugen kan spille på.

Badminton for børn

Også i Måløv Badminton Clubs ungdomsafdeling er der fokus på det sociale element.

»Vi har både tilbud til de ambitiøse badmintonbørn, der meget gerne vil dygtiggøre sig og til dem, der bare gerne vil spille for sjov og hygge sig med klassekammerater og andre venner,« siger ungdomsudvalgsfomand Lisbeth Bøggild og tilføjer:

»Udover at tilbyde børnene kvalificeret træning, har vi stor fokus på det sociale og prøver at styrke sammenholdet blandt børnene både ved selve træningerne og ved forskellige arrangementer i løbet af sæsonen, f.eks. træningsweekender, forældre/barn-turnering og klubtur til Jylland.«

Udover den almindelige ungdomstræning tilbyder klubben også miniton, som er et tilbud til de mindste (5-8 årige), hvor man deltager med en forældre og bliver introduceret til badminton gennem leg og spil.

Læs mere om klubben på www.maalov.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *