Lad os vise læserne lidt respekt
Debat Svar på læserbrev af Kenneth Kristensen Berth

Kenneth Kristensen Berth, det er ikke, fordi jeg ikke ønsker at debattere med dig, men!

Nu har vi to debatteret dette emne i flere numre af Ballerup Bladet.

Derudover var der en artikel, i uge 43, skrevet af Lars Schmidt, Ballerup Bladets redaktør, som refererede til direktøren for Region Hovedstadens Akutberedskab, Freddy Lippert, som var kommet med, en meget saglig beskrivelse af hvordan 1813, bliver een indgang Sundhedsvæsenet, til gavn for borgerne.

Nu mener jeg, vi skal vise Ballerup Bladets læsere den respekt, nu hvor vi begge er kommet med vores synspunkter, at lade borgerne selv tage stilling til, hvilke partiers kandidater de ønsker at stemme på, til regionsråds- og kommunevalg, den 19. november 2013.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *