LA på politisk egotrip
Debat Der har været noget debat på Facebook om, hvem der er Liberal Alliances politiske målgruppe.

Selv hævder Richardt, spidskandidat i Ballerup, at det er det arbejdende folk.

Men hvem tror på det? Er du i tvivl så følg pengesporet, og du vil opdage at det er Saxo Bank, som også sponsorerer Bjarne Riis’ cykelcirkus og den liberale tænketank Cepos.

LA er ultraliberale og går ind for lavere skatter for rigmænd og private virksomheder.

Den korte version er, når rigmændene synes de har tjent nok skattefrie milliarder kroner, så vil de sikkert skabe nogle arbejdspladser i Danmark, men det kræver, at fagforeninger afskaffes og danske lønmodtagere er kommet til fornuft og arbejder for kinesiske og polske lønninger.

LA er den politiske gren af Saxo Bank – kasinokapitalismens hovedkontor:

1. LA vil afskaffe sommerhusreglen, så rige tyskere og hollændere kan købe danske sommerhuse. Mange af LA rigmændene ligger nemlig inde med sommerhuse, som de ikke kan få solgt med den ønskede profit.

2. Liberal Alliance vil bla. afskaffe registreringsafgiften, NOx-afgiften, fedtskatten, arveafgiften, særskatten på pensioner og skat af fri telefon. Desuden skal selskabsskatten halveres fra 25 til 12,5 procent. Når vi sænker skatten, skaber vi de forudsætninger for økonomisk vækst, som er nødvendige for velstand og dermed velfærd.

4. Liberal Alliance vil fjerne registreringsafgiften, så danskerne billigere kan erstatte den gamle bil med en ny til gavn for både miljøet og trafiksikkerheden.

5. LA vil gøre det lettere for dygtige udlændinge at komme til Danmark for at arbejde. For guruerne behøver billig arbejdskraft.

Kommunalt er LA de politiske landsbytossers parti.

2 kommentarer om “LA på politisk egotrip”

 1. Det er en fornøjelse at se at Jørgen Flyr har taget mit råd til sig og læst op på hvad Liberal Alliance vil.

  Han har helt ret i at vi vil afskaffe sommerhusreglen, så alle kan få lov at bo der hele året lige meget hvor de er fra. At Jørgen så ikke syntes at tyskere og hollændere må være i Danmark er hans eget racistiske/nationalistiske problem.
  Jørgen har også forstået at vi vil afskaffe en masse afgifter og skatter, og at det vil sætte gang i skatten Det er godt at høre.
  At Liberal Alliance vil gøre nye og sikrere biler billigere er også helt korrekt, og en god ide.
  Liberal alliance vil også gerne have veluddannet arbejdskraft til Danmark, for virksomhederne har brug for denne arbejdskraft. Den billige arbejdskraft findes dog ikke her, da de jo er ansat på overenskomstsmæssige vilkår. Vi vil dog gerne gøre det lettere og mindre besværligt at få ulændinge hertil, så vi ikke mister vores high-tech arbejdspladser og udvikling i Danmark.
  Prøv en dag at spørge KMD og de kan klare sig med dansk arbejdskraft !

  Så alt i alt har Jørgen lært en del om hvad Liberal Alliance vil, men skyder os motiver i skoene som vi slet ikke har. Ideen er at hvis nogen fra erhvervslivet vil støtte et parti, så må det være for egen vindingsskyld og til skade for Danmark.

  Det er selvfølgeligt noget vrøvl, da erhvervslivet er en del af Danmark og kun vil landet det bedste. Ellers var de smuttet til andre lande, for det er en mulighed som ligger åben for dem.

  I Liberal Alliance er vi stolte af at Saxo bank støtter os ideologisk og økonomisk. Dog skal det siges at der kun er medlemskontingenter i vores valgbudget.

  Jeg takker for interessen Jørgen

  Med venlig Hilsen
  Richardt Radek Larsen
  Liberal Allliance Ballerup

 2. jørgen flyr siger:

  De eneste Saxo Bank har ansat er de folk de har købt inde i Folketinget. Den højreorienterede politik LA står for hænger ikke sammen. Ejeren af LA / Saxo Bank har solgt sin villa i Holte for 46 mio. til sig selv og flyttet til Sweitz, er det udtryk for flytning af værdier taget fra samfundet.

  LA vil spare 60 mia. på det offentlige. Det vil øge arbejdsløshed og fattigdom i Danmark. Der er ikke brug for øget arbejdsløshed og udbud af arbejdskraft. Der er brug for kvalificeret dansk arbejdskraft, for vi kan ikke konkurrere på elendighed som LA står for.

  Richardts forstand på økonomi ligger på et helt uacceptabelt niveau, for påstanden om at erhvervslivet vil landet det bedste, er taget ud af den blå luft. Erhvervslivet vil sit eget bedste, hvad man ikke kan fortænke dem i. Det er det liberale system. der her er problemet hvor profit og akkumulering af værdier går forud for alt andet.

  Når erhvervslivet ikke smutter til andre lande, som Richardt kalder det, skyldes det ikke respekt for at værdierne er skabt her i landet, men at de er forkælet, i rigt omfang ikke betaler selskabsskat, kan fyre medarbejdere og køre forsørgelsen af på det offentlige, at her er masser af veluddannede folk, da vi i Danmark har et højt uddannelsesniveau. Dette bla. takket være et statsfinansieret uddannelsessystem, hvilket LA vil privatisere.

  LA er en hån mod dansk arbejdskraft. De vil ikke sikre overenskomstmæssige lønninger, vil yderligere forringe dagpengeperioden, vil importere billig udenlandsk arbejdskraft og lade danskerne gå ledige. Vil indføre et tiggersamfund. Det er derfor jeg opfatter LA som landsbytossernes parti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *