Korkoncert første søndag i advent
Vestkor2-copy.jpg
Vestkoret er klar til julekoncert i Vestkirken søndag den 1. december.
Julekoncert Indled december måned i Vestkirken første søndag i advent, 1. december, når Vestkoret slår sig sammen med Adventskoret om at tænde en musikalsk juleglød, der forhåbentlig kan lyse og varme gennem december.

I år byder programmet blandt andet på festlig barokmusik til adventstiden af Telemann, julesange fra før og knap så før, og ikke mindst den smukke romantiske julekending O Holy Night, med Vestkirkens nye sopran Ulla Abildgaard som solist.

Som altid vil der også være mulighed for at synge med på kendte advents- og julesalmer.

Efter koncerten er der som sædvanlig gløgg og æbleskiver i menighedssalen, og alle er velkomne. Der er fri entré

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *