Kend din nydanske nabo
Fællesskab Socialdemokraterne i Ballerup Kommune starter et nyt projekt, der handler om aktivt medborgerskab.

For at styrke fællesskabet på tværs af kulturer i kommunen inviterer de to socialdemokrater Lolan Marianne Ottesen og Musa Kekec til ’Kend din nabo dag’ søndag den 3. november mellem klokken 14 og 15.

Idéen er ganske simpelt, at man slår dørene op for sin sin nabo og inviterer indenfor til kaffe. Socialdemokraterne håber, at arrangementet kan medvirke til at nedbryde fordomme og bryde tavsheden mellem kulturer.

Alle borgere, der har lyst til at deltage i projektet, kan kontakte Viceborgmester Lolan Marianne Ottesen på mail: loo@balk.dk eller Musa Kekec: mkek@novonordisk.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *