Kandidater i kamp mod de unge
Kandidater-spiller-fodbold-copy.jpg
De unge var i overtal - og vandt da også alle tre kampe mod de lokale kandidater.
KV13 : I al venskabelighed havde Özcan Kizilkaya, som stiller op til kommunalvalget for Socialdemokratiet, arrangeret fodboldkamp mellem kandidater og lokale unge i Grantoftehallen i sidste uge.

Fem lokale kandidater til kommunalvalget tog imod udfordringen og hoppede i træningstøjet for at tage kampen op mod de mange unge, der var mødt op.

Dennis N. Sørensen fra (A). Mustafa Deverci (A). Musa Kekec (A). Josefin Vilvig Andersen (SF) og Muhammed Ali (Ø) udgjorde holdet ’Kandidaterne’, mens Özcan Kizilkaya selv påtog sig rollen som ansvarlig for vand til spillerne.

Det blev til tre kampe i det hele, hvor tre forskellige hold af unge gav kandidaterne klø. Til gengæld fik kandidaterne mulighed for at møde de unge på en helt anden måde, end de ellers gør her i valgkampen.

»Jeg arrangerede fodboldkampen, så de forskellige kandidater kunne spille og få en snak med de unge,« siger Özcan Kizilkaya og tilføjer:

»De unge kom hen til mig bagefter og sagde, at de synes, det var så hyggeligt og sjovt.«

»De unge tror, at kandidater er nogle, der går rundt i jakkesæt og kun kan snakke om politik. Men den dag fik vi vist dem, at vi ikke altid er sådan.« siger Özcan Kizilkaya.

1 kommentar om “Kandidater i kamp mod de unge”

 1. jeg vil sige tak på liberal alliances vegne for et godt arrangement, det var dejligt at snakke med “de unge” om bland andet det at bo i Ballerup med de udfordringer der nu er i det.

  jeg fornemmer fra de unge en vilje til at styre sit eget liv og ikke føle man er et problem som skal løses, men respekt for individet.

  så tak for et godt og anderledes arrangement, vi hyggede os godt.
  ps: godt spillet af de unge, kandidaterne spillede nu meget godt.

  Med Venlig Hilsen
  -Kenneth Larsen
  Liberal Alliance Ballerup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *