Kabellægning i Skovlunde
Debat Dong er nu i fuld gang med kabellægning i Skovlunde.

Det er rystende, at kommunen ikke kommer ud af busken og orienterer berørte borgere om, hvorfor de ikke får udskiftet vejbelysningen, som er vedtaget i en belysningsplan fra 2008. Den er selvfølgelig gennemført i Ballerup i 2004.

Vi skal efterfølgende betale dyr strøm og vedligeholdelse af et totalt udslidt anlæg, tåbeligt.

Ingen orientering i medier eller på kommunens hjemmeside overhovedet.

Pinligt, meget pinligt.

Socialdemokraterne forsøgte i 2011 at tørre denne kommende regning af på boligejerne. Det bør læserne huske. Det lykkedes som bekendt ikke.

Belysning på vejene er en investering, der vil være rigtig pga. lavenergi løsninger, også selv om man skulle ud og låne for at gennemføre en omlægning, man får oven i købet en præmie af staten, hvis man låner.

Der skal ske noget i Skovlunde, siger de, ”Socialdemokraterne”. For straks efter at kigge på stationspladsen i Ballerup, som skal renoveres for hundredvis af millioner kr. og lige for nylig, skulle tre stier i Ballerup og Måløv renoveres. Hvad med skole stien i Skovlunde ved Rosenlundskolen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *