Justitsministeren besøgte Skovlunde
skovl.png
Lizette Byrdal, Morten Bødskov og Jesper Würtzen.
Bander Her til eftermiddag var justitsminister Morten Bødskov (S) på besøg i Skovlunde.

”Jeg var inde at vidne imod dem om mandagen, og om torsdagen går de så rundt foran mine vinduer igen.”

Lizette Byrdal, ejendomsmægler og formand for Centerforeningen i Skovlunde Centret, havde mandag eftermiddag besøg af justitsminister Morten Bødskov (S).

Her fortalte hun ministeren om hendes og centrets oplevelser med årelang hashandel og bandekriminalitet lige udenfor butiksvinduerne.

Morten Bødskov var i Skovlunde for at fortælle borgmester Jesper Würtzen om den særlige bandepakke, der fremlægges som lovforslag i december og som forventes vedtaget til foråret.

Bandepakken forstærker indsatsen mod rockere og bander med nye initiativer, der på den korte baner skal gøre livet og ’business’ mere end almindeligt besværligt for rockere og bander, og på den lange bane skal formindske den grove kriminalitet i landet.

Under ministerbesøget fortalte kommunens egen bandeenhed, den såkaldte ’Den Lille Enhed’, om, hvad man har gjort for kommunens side efter, at domme og løsladelser fandt sted for ganske nylig.

”Det er klart, at det påvirker lokalsamfundet med bandekriminalitet, som I har oplevet det. Og det er klart, at vi skal sørge for, at der er ingen tolerance overhovedet over for banderne. Det skal bare stoppes,” sagde Morten Bødskov blandt andet.

Hvad han ellers sagde i et interview med Ballerup Bladet omkring bandepakken, kan du læse i Ballerup Bladet, som udkommer den 12. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *