Hvad blev der af løfterne?
Debat I den såkaldte »Fair Løsning« lovede Socialdemokraterne og SF milliarder af kroner til kommunerne, og også lokale socialdemokrater og SF’ere var fremme med de dyre løfter.

Der blev blandt andet lovet to lærere i hver klasse i Ballerup kommune, og samlet set blev vi af S og SF stillet i udsigt, at Ballerup kommune ville modtage 70 mio. kr. mere til drift af velfærden, hvis de to partier kom til magten efter et folketingsvalg.

Det gjorde de som bekendt, og de samme partier sidder også lokalt på magten her i Ballerup, så alle forudsætninger for opfyldelsen af deres løfter burde være tilstede – men hvor er de to lærere i hver klasse? og hvor er alle de ekstra millioner?

I stedet for at øge driften med de lovede 70 mio. kr., så er nettodriftsudgifterne i Ballerup siden 2010, hvor løfterne blev afgivet, faldet med 147 mio. kr. – altså en forskel på 217 mio. kr. i forhold til de fine løfter!

Husk det på valgdagen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *