Henrik Bolberg var lovligt undskyldt
bolberg.jpg
Socialdemokraten har fået både ny hofte og nyt knæ, og det har sammen med genoptræning givet mange afbud.
Mødedisciplin Den absolutte fraværs-topscorer, Henrik Bolberg (S), har været igennem et par store operationer.

Ballerup Bladet var ikke tydelige nok, da vi i weekendens valgavis fremlagde de helt kolde fakta om de siddende kommunalpolitikeres mødedisciplin i denne valgperiode.

Vi havde optalt antallet af afbud til møder i kommunalbestyrelsen og de stående udvalg i perioden 1. januar 2010 og frem til 12. november 2013.

I artiklen understregede vi, at fraværslisten ikke skulle læses som et forsøg på at pege fingre ad de politikere, som har haft meget fravær.

Socialdemokraten Henrik Bolberg springer i øjnene som den med klart de fleste afbud. 26 i alt fordelt på fire møder i kommunalbestyrelsen, 13 i kulturudvalget og 9 i teknik- og miljøudvalget.

Han har dog en rigtig god forklaring på sit fravær.

Operationer

En ny hofte og et nyt knæ samt genoptræning har betydet, at Henrik Bolberg har måtte melde afbud til mange møder.

Og da samtidig de to udvalg, han sidder i, kulturudvalget og teknik- og miljøudvalget, begge holder møder om tirsdagen, så har det givet ekstra mange afbud.

»Jeg vil være rigtig glad for, at jeg ikke kommer til at fremstå som en, der bare bliver væk,« siger Henrik Bolberg til Ballerup Bladet.

I den nu afsluttede valgkamp har han også været på gader og stræder. Men ikke så meget på stiger og trapper.

»Det har været en fysisk hård valgkamp. Det er tre måneder, siden jeg blev opereret i knæet, og jeg har fået at vide, at det tager et år, før jeg er normalt gående igen. Og jeg må indrømme, at jeg glæder mig over, at valgkampen nu er overstået,« siger han.

Også hans partifælle, Doris Børger, har en rigtig god forklaring på, at hun har måtte melde mange afbud. 15 i alt er det blevet til, og det placerede hende på en fjerdeplads.

Forklaringen er den enkle, at Doris Børger har været domsmand i en otte måneder lang retssag, og det har givet mange afbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *