Har Lolan misbrugt Sind?
Debat I Ballerup Bladet sidste uge forsvarer Lolan Ottesen sig mod mistænkeliggørelse: ”Selve ideen til valgmødet fik jeg, og derefter udarbejdet i godt samarbejde med Sind.

Mit ønske var at sætte fokus på psykiatrien.

Lolans omskrivning af virkeligheden, som jeg har oplevet på første hånd, gjorde, at jeg trak mig fra bestyrelsen i Sind.

Lolan var vidende om, at Paul Korsgaard var formand for Sind.

Alligevel gik hun 12.8.2013 uden om bestyrelsen og kontaktede vores regnskabsfører Sven:

”Jeg vil høre dig om du/I vil hjælpe med, at afholde et valgmøde op til valget for jeres medlemmer m.fl. her i Ballerup kommune. Vi – Hanne Andersen fra Regionen og jeg – vil meget gerne have jer med til ét debat/valgmøde, som vi påtænker at holde i oktober/november, hvor I vil kunne få mulighed for et lille oplæg om, hvad I mener der kan gøre de tilbud vi har til borgerne endnu bedre! Hanne og jeg vil meget gerne have et meget tættere samarbejde mellem Regionen og kommunerne og det kan I bestemt hjælpe os med! Hanne mener, at have set at I vil afholde et valgmøde og jeg håber vi – Hanne og jeg – får chancen for at være jeres politiske oplægsholdere.”

Mit svar 29.8.2013 var:

”Jeg ønsker ikke at medvirke til uforpligtigende valgmøder og tom snak. Jeg skal ikke sige, om det er tilfældigt, at vi sidste uge hører om mulighed for lokaler og næste uge bliver forespurgt om hjælp til gratis uddeling af valgflæsk! Hvis socialdemokraterne vil afholde vælgermøde i Ballerup, må de sandelig selv arrangere det. Hvis Socialdemokraterne ønsker debat om handicap og ældrepolitik har de mulighed for at besvare indlæg i Ballerup Bladet fra bl.a. undertegnede. Der har de valgt at holde lav profil og ikke bekende kulør og tage ansvar for de forringelser, de har været med til at gennemføre. Lolans henvendelse er konsekvent skrevet i »vi«-formen og inkluderer ikke andre partier, hvilket underforstået at socialdemokraterne er sig selv nok, og blot søger nogle villige mikrofonholdere til ensidige profileringer.”

Politikere skal måles på deres politik, og ikke på deres stræben efter magt.

Jeg er ikke gået ind i bestyrelsen i Sind for, at vi skal optræde som politikkernes Pinochiodukker, når de vil have fornyet deres mandat hos vælgerne.

Hvis det er det eneste, de kan bruge os til, er det uden mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *