Håndbolddrenge er kommet godt fra start
Ledøje-smørum-håndbold-U16-copy.jpg
Ledøje-Smørums U16 drenge er rykket op i 1. division, hvor de er kommet godt fra start.
Håndbold I Ledøje-Smørum hallen træner en flok drenge seriøst tre gange om ugen.

Truppen består af 18 spillere, hvoraf hele 12 af disse har spillet i klubben, siden de var små. Ledøje-Smørum Håndbold har formået at holde på en flok dygtige 97’er-drenge, så niveauet stadig er intakt selv som U16-trup.

Truppen består af hovedsageligt af U16 drenge og et par U18 drenge. Derfor stiller 2. holdet op i en U18 drenge række, så alle kan spille lovligt og blive udfordret. De er kommet godt fra start og ligger pt. nummer tre i deres række.

U16 drengene kvalificerede sig i efteråret til at spille i den bedste række 1. division. Det er blevet til et nederlag, en uafgjort og en sejr her i starten af turneringen. U16 drengene spiller næste hjemmekamp i 1. division den 21. november klokken 20 mod topholdet Ydun.

Begge hold deltog i en opvarmningsturnering i Næstved i oktober, hvor U16 drengene blev vindere af turneringen. Drengene tager til Prag i påsken, hvor de for tredje gang deltager i et stort internationalt stævne.

Nye spillere er velkomne på holdet. Læs mere om træningstider m.m. på www.lsh.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *