Gratis mandemotion
Debat En brochure, omkring Gratis Mandemotion i Sundhedshuset, opfordre alle mænd at komme og træne på Sundhedshuset motionsmaskiner, hver søndag kl.14.00-16.00, man skal selv medbringe træningstøj, træningssko.

Tilmelding til Instruktør Jamal Tabari på hans mobil nr. 6133 5571. Oversættelse til flere sprog: kurdisk, persisk, arabisk og tyrkisk.

Jeg kontaktede formanden for sundheds- og Fforebyggelsesudvalget, om det kun gjaldt borger af anden etnisk herkomst. Formanden svarede at det var en måde at integrere etniske borger i kommunen på, samtidig med at få dem til at dyrke motion og derigennem mindre fare for at udvikle Diabetes 2.

Jeg spurgte formanden om danskerne ikke også dyrkede for lidt motion og havde de samme farer for at udvikle Diabetes 2. Jeg spurgte, hvorfor tilbuddet ikke var offentliggjort, så at alle mandlig borger i kommunen havde fået kendskab til dette tilbud. Borgerne kunne derigennem måske undgå mange skader af forskellige art og efter endt genoptræning kunne man bruge dette til vedligeholdstræning således at man fremover var i bedre fysiks form og kommunen kunne spare mange udgifter.

Jeg besluttede mig derfor at deltage om søndagen på motionsholdet, Jeg var meget spændt på modtagelsen, jeg blev godt modtaget og instruktøren er dygtig.

Så mænd kom op af stolen og deltag, vi har godt af det. Seniorrådet har spurgt kommunen, om borgerne havde mulighed for at kunne benytte Sundhedshuset træningsfaciliteter, men har fået afslag.

Kommunen har nu givet alle mandlige borger, muligheden for at opnå en større integration og sundhed ved vedligeholdelsestræning til forebyggelse af skader for Ballerups mandlige borger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *