Fra ingen gæld til gæld på 700 mio.
Debat Som kommunevalget nærmer sig, er det nærliggende, før man beslutter, hvor krydset skal sættes, at kikke på den siddende og de forudgående kommunalbestyrelsers beslutninger ift. kommunens nuværende økonomiske situation.

Tidligere borgmester Burchardt (S) overleverede i sin tid en praktisk talt gældfri kommune, og det ligger fast, at de efterfølgende kommunalbestyrelser har oparbejdet en gæld på mere end 700 mio. kr, som vel bør nedbringes?

Det kunne være interessant at få oplyst, hvordan denne enorme gæld er sammensat? Er der tale om udlandslån med kursrisiko? Hvordan er gælden opstået? Hvad er kommunens plan, hvis renterne stiger? Hvad er vores nye borgmesters planer? Skal parcelhusejerne forberede sig på igen at skulle stå for skud og måske gå fra hus og hjem gennem brandbeskatning af samme?

Det virker, som om kandidaterne til kommunalbestyrelsen i valgkampen mest har fokus på at love guld og grønne skove.

Det ville være lykkeligt, hvis de i stedet ville prædike ansvarlighed, så Ballerup kommune kan blive en sund kommune, også økonomisk set.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *