Farten skal ned overalt
Debat Svar til Arnth Mørk som undres

 

Jeg har absolut ikke glemt, at der køres alt, alt for hurtigt i vores kommune. Det handler ikke længere om Ballerup Boulevard og by-vejene

Alle steder køres der som død og djævel, og jeg er rigtig træt af det. Det er blevet farligt at færdes, uanset om man er gående, på cykel eller i bil.

Mit forslag er, at farten skal ned overalt. Vi skal samarbejde med vores nabokommuner om vejene udenfor byskiltene, og indenfor by-skiltene skal der max. køres 50 km i timen.

På de mindre beboelsesveje skal farten også ned, der er ingen idé i, at vi må køre 50 km i timen på en villavej. Der flytter rigtig mange unge familier ind i vores ældre villakvarterer, det skal være muligt at kunne færdes på de veje uden at sætte liv og lemmer på spil.Jeg vil rigtig gerne have legegader der, hvor det er muligt og ønsket.

Vi udfører stadig støjdæmpende tiltag i kommunen, det er vi faktisk forpligtet til, vi har fået lavet en støjhandlingsplan, som vi naturligvis følger op på løbende.

Vi udlægger støjsvag asfalt når der asfalteres på veje med boliger, og vi kigger hele tiden på mulighederne for støjskærme i de trafikbelastede områder.

LÆS OGSÅ: Arnth Mørks indlæg: ‘Jeg undres over svar fra Tiedemann’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *