Får regelbrud konsekvens?
Debat I forbindelse med de forskellige partiers plakatopsætning til kommunalvalget den 19. november 2013 ligger der helt klare regler for, hvornår man må påbegynde plakatopsætningen, og det kan derfor undre mig, at man fra Venstres og Konservatives side sætter valgplakater op langt før det tilladte tidspunkt.

Da der er stor kamp om de bedste pladser, er der en mening med de stramme regler omkring starttidspunktet for plakatopsætningen, og dette burde naturligvis være lige for alle, og man føler sig fristet til at spørge, om Venstre og Konservative føler sig har hævet over alle de andre partier?

Eller er de bare lige glade med reglerne?

Hvad vil formanden for kommunalbestyrelsen, Jesper Würtzen, gøre ved dette her?

Er der overhovedet en konsekvens ved at bryde reglerne?

Og sidst men ikke mindst, er det almindelig praksis fremadrettet?

4 kommentarer om “Får regelbrud konsekvens?”

 1. Martin Edens siger:

  Er det kun V og C der har været lige rielgit hurtigt ude eller gælder det for alle partier ?

  1. jack nør christensen siger:

   Det her har set er V og K Plakater hænge alt for tidligt, har hørt at A også var lidt hurtige på aftrækkeren, desuden mangler der kontaktoplysninger på Jesper würtzen plakater hvilket også er et lov brud, ydermere hænder mange plakater alt for lavt til fare får cykelister og fodgænger.

 2. Karsten Kriegel siger:

  Jeg har i hvert fald dokumentation på, at også A var ude før tid.

 3. Charlotte Holtermann siger:

  Kunne vi ikke alle sammen blive enige om, at der ikke er ÉT ENESTE parti her i kommunen, der har hængt alle deres plakater fuldstændig efter reglerne og så komme videre og prøve at fokusere på noget mere interessant?

  Ja, C og V var tidligt ude, og ja, Liberal Alliance hængte op på Rådhusets grund, og ja, A’s hænger for langt nede og ja, SF og Ø hænger for tæt på lyskryds. Og om lidt er alle plakaterne nede igen!

  “Man skal ikke kaste med sten, hvis man selv bor i glashus”!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *