Far og mor er inviteret med til speeddating
speed-dating_i_Ballerup-copy.jpg
Tilbage i januar måned fik to 8.klasser – som et forsøg - uddannelsesvejledning fra unge studerende. Nu er turen kommet til hele familien.
Uddannelse I dag er der uddannelsestræf for kommende elever, forældre og repræsentanter fra ungdomsuddannelserne på Ballerup Rådhus klokken 17-19.

Tirsdag den 26. november er der uddannelsestræf for forældre og deres børn på Ballerup Rådhus. Her kan de møde nuværende elever og repræsentanter fra ungdomsuddannelserne, som står klar med gode råd og svarer på spørgsmål

Det er en stor beslutning at vælge ungdomsuddannelse. For mange er det også en svær beslutning, hvis man ikke er helt sikker i sin sag.

Derfor er ungdomsuddannelserne og Ballerup Kommune gået sammen for at skabe sammenhæng og større viden om alle uddannelsesmulighederne, så kommende elever og deres forældre kan blive klogere på det rigtige valg.

Uddannelsestræffet finder sted tirsdag den 26. november klokken 17 til 19 i atriet på Ballerup Rådhus. Ungdomsuddannelserne vil være stærkt repræsenteret, og kommende elever og forældre kan speeddate hver enkelt uddannelse.

Du kan møde:

– STX fra Borupgård Gymnasium

– HG og HHX fra CPH West i Ballerup

– EUD og HTX fra Teknisk Erhvervsskole Center i Ballerup

– Ballerup/Herlev Produktionshøjskole

– UU-Vestegnen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *