En vigtig sejr for BMS
Basketball 1. division, herrer: BMI Bloodhounds-BMS 59-65. Topscorere BMS: Andreas Meilby 15 p , Robert Thurman 12 p, Nicklas Rytter 9 p.

BMS tog søndag turen til Århus for at spille mod oprykkerne fra 1. division, BMI Bloodhounds. BMI har to stærke profiler, Allan Madsen, og den tidligere BMS og Bakken Bears spiller, Henrik Falsvig, og havde i sidste kamp spillet godt mod et af topholdene i rækken, Lemvig.

BMS havde tabt de to sidste kampe og havde derfor forberedt sig ekstra godt til kampen, og BMS endte da også som vinder af kampen med 65-59.

BMS kom godt fra start og fik lagt pres på BMIs guard og på BMI’s angrebsspil i det hele taget. Det betød pressede scoringsforsøg, men BMS var dog ikke konsekvente nok i reboundspillet, og det gav BMI nemme muligheder. BMI kæmpede og halede ind på BMS, som efter 1. periode kun førte 14-12 trods den gode start.

I 2. periode havde BMS justeret lidt mod BMIs forsvar. Det gav nogle frie løb mod kurven, hvor BMS leverede god basket og fik scoret 18 point mod BMIs 4. Derefter lagde BMI et hårdt fysisk pres på BMS, og det gav dem nogle nemme point. Efter de to første perioder førte BMS 36-25.

BMS fik en dårlig start på 3. periode, hvor BMI med deres fysisk hårde spil fik reduceret BMS’s føring. BMS mistede for meget fokus i 4. periode og først da BMI kom lidt foran, fik BMS strammet sig an og scoret og kunne køre sejren hjem på 63-59.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *