En tid til at mindes
Kirke Traditionen tro holder Ballerup Sogn Allehelgens gudstjeneste i Skovvejskirken søndag den 3. november klokken 16.

Allehelgen er den dag på året, hvor man tænder lys og mindes dem, man har mistet. Gudstjenesten er tiltænkt de mennesker i sognet, der har mistet i løbet af det sidste år, men alle er selvfølgelig velkomne.

Gudstjenesten vil være båret af musik, og både sognets kirkekor og musikere ude fra er med til at gøre eftermiddagen smuk og stemningsfuld. Kirkens fire præster medvirker ved gudstjenesten.

Efter Gudstjenesten bærer man i samlet flok de levende lys fra kirken ud på kirkegården. Derefter mødes man i lokalerne ved skovvejskirken, hvor aftenen afrundes med suppe, vin, vand samt kaffe. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *