Den sædvanlige ’vi-kan-det-hele’ attitude
Debat Ja, nu nærmer valget sig med hastige skridt, og så har vi den sædvanlige ’vi-kan-det-hele’ attitude fra langt de fleste af vores lokale politikere.

 

Politikere, der farer rundt fra det ene ”problem” til det andet for at vise deres interesse i de forskellige sager for derefter at forsvinde som dug for solen, når valget er forbi.

Op af ”hatten” kommer ikke uventet fire punkter. Ungdomsarbejdsløshed, ældres hjemmepleje, ungdomskriminalitet samt spørgsmålet om de etniske danskere på programmet.

Det er så nemme emner, at sætte på dagsorden fordi, alle har en mening om min et af disse punkter.

Man kan så spørge sig selv, hvorfor lige præcis specielt tre af disse punkter er så relevante. Her tænker jeg på ældreplejen, ungdomskriminalitet samt udlændingepolitikken.

Det skyldes ganske enkelt, at man som kommune ikke håndterer disse problemer på en måde, så borgerne er tilfredse. Man har helt tilbage fra den ”gamle” magtelite med Dalsgaard i spidsen formået at skabe en kommune, der ikke er i stand til at løse basale problemer såsom en god pleje og nærhed til vores ældre, en god og sund ungdomspolitik, samt en politik vendt mod danskere af anden etnisk bagrund, der handler om krav eller noget for noget.

De ældre i vores by, som nu engang har knoklet og bygget vores velfærdssamfund op, har fået skåret deres hjælp så langt ind til benene, at det er skræmmende. 7 min her og 7 min der. For 15 år siden var der hjemmehjælp, der gjorde, at der var pænt og rent i de ældres hjem, at de kunne få en lille gåtur engang i mellem og at der var plads til en kop kaffe, når hjemmehjælperen var på besøg.

Den tid er helt slut. Et ældre menneske uden familie relationer vil ”rådne” op i eget hjem.

Hashhandel i Skovlunde, bander i Skovlunde og Ballerup, hærværk, uhæmmet larm og knallertkørsel i aftentimerne og unge mennesker på 13-14 år ude hele natten.

Jo, tak, mere af det.

Det var og bliver resultatet af småpengebesparelse, da man lukkede ungdoms/fritidsklubber på stribe i kommune. Man skulle spare. Problemet er bare, at der ikke er sparet en eneste krone. Det har været en stor udgift.

Da man lukkede de forskellige ungdomsfaciliteter, blev man advaret, der blev til og med sat ”navn” på en gruppe af over 30 personer.

Disse er i dag udenfor rækkevide, og med bistandshjælp, kriminalitet og fremtidsudsigt samt manglende skatte betaling for disse unge mennesker samt den arv, de giver videre, til deres børn, tjaaa, så var det en meget, meget dyr løsning.

Hvad havde I tænkt jer, politikere? I kan da ikke forvente, at unge mennesker ikke falder igennem nettet, når de ikke har nogen voksne til at hjælpe dem på vej.

Nej, I ligger, som I selv har redt, hvilket nok ikke bekymrer jer specielt.

Men det bekymrer de mennesker, der trods alt skal leve med og omgås disse unge mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *