BSFs Mie Leth Jans nomineret til DFA
Mie-Leth-JansEF8C6068-copy.jpg
Foto: Brian Lindberg
Fodbold BSF Kvindeelites 19-årige forsvarsspiller Mie Leth Jans er blandt de fire nominerede kvinder i kategorien Årets Talent ved Dansk Fodbold Award.

Hun blev taget på sengen – bogstavelig talt – 19-årige Mie Leth Jans, da hun i sidste uge fik at vide, at hun var blandt de nominerede i kategorien Årets Talent ved Dansk Fodbold Award 2013.

»Jeg lå faktisk og sov, da de ringede til mig fra DBU, så jeg var lige lidt groggy til at starte med,« fortæller Mie Leth Jans, der til hverdag har fod på forsvaret på BSF’s 3F-ligahold.

»Men da han så sagde, at jeg var nomineret, blev jeg selvfølgelig helt vild glad og tænkte bare wauw,« tilføjer hun.

Mie Jans er nomineret for hendes præstation fra 1. januar til 1. oktober 2013, hvor hun har brilleret som anfører på DBU’s U-19 landshold. Hun er en rutineret ungdomslandsholdsspiller med 48 kampe og syv mål med sig.

Stadig bare Mie

I nomineringen af Mie Leth Jans lyder det:

»Mie Leth Jans har igennem de seneste år været fast spiller på alle DBU’s U-landshold. Det seneste år har hun optrådt som anfører på U19-landsholdet, hvor hun altid går forrest både til træning og i kamp. Mie Leth Jans er meget målrettet i alt, hvad hun foretager sig og styrer til dagligt forsvaret suverænt på BSF’s 3F-ligahold.«

Det er flotte ord og selvom Mie har ’’sunket’’ nyheden, er hun stadig ganske ydmyg omkring nomineringen:

»Jeg synes, det er rigtig spændende at være nomineret. Men altså, jeg er jo stadig bare mig Mie, så det er ikke noget jeg render og tænker over til dagligt,« siger hun og tilføjer:

»Det er selvfølgelig et kæmpe skulderklap til mig og stort cadeau til mit hold.«

Mie Jans har tidligere spillet i Brøndby, men skiftede i sommeren 2012 de blå-gule farver ud med rød-hvide i BSF, hvor hun siden har været en stærk forsvarsspiller med et farligt højreben.

Show i Cirkusbygningen

I kategorien Årets Talent (kvinder) er Mie Leth Jans oppe mod tre andre nominerede: Stine Pedersen fra Skovbakken IK, Karoline Smidt Nielsen fra Fortuna Hjørring og Frederikke Thøgersen fra Fortuna Hjørring.

Alle kender hinanden fra U-landsholdene, så uanset hvem der vinder, skal de nok få en festlig aften.

Afgørelsen falder mandag den 11. november, når TV2 og DBU afholder Dansk Fodbold Award 2013 direkte på TV2 klokken 20.50.

Her kan man også – udover Årets Talenter – finde ud af, hvem der bliver kåret som Årets Superligaspiller, og hvem der løber med statuetten for det bedste mål.

Showet bliver spækket med masser af musik og underholdning, så der er traditionen tro lagt op til et brag af en fodboldfest i Cirkusbygningen, hvor showet afvikles.

Fakta om Mie Leth Jans

• Mie Leth Jans er født 6. februar 1994

• Hun bor i Dragør

• Har tidligere spillet i Brøndby, men siden juni 2012 i BSF

• Hun har i alt spillet 48 kampe for ungdomslandsholdene (U16: 6, U17: 12 og U19: 30)

• Hun spiller forsvar/midtbane

Mie-Leth-JansEF8C6137-copy

Mie-Leth-JansEF8C6027-copy

Mie-Leth-JansEF8C6058-copy

Mie-Leth-JansEF8C6091-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *