Boliger på Østervej
Debat Det ser nu ud til, at der bliver boliger i stedet for erhverv på Østervej.

Det er en rigtig god nyhed, som Venstre hilser meget velkommen. Vi har nemlig – i modsætning til Socialdemokraterne, som nu vender på en tallerken – hele tiden været imod erhverv i dette fredelige villakvarter.

Vi vil dog ikke stille os tilfredse med, at lokalplanforslaget bare trækkes tilbage, som Helle Tiedemann ønsker – nej, vi ønsker at lokalplanen ændres, så der kun er mulighed for boliger – ikke også undervisning, som lokalplanen tillader i dag, og som fortsat vil være muligt, hvis lokalplanforslaget blot trækkes tilbage.

Vi vil være helt sikre på, at der ikke pludselig kommer en skole eller anden form for undervisningsinstitution med deraf følgende trafik, hvis rækkehusprojektet skulle falde på gulvet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *