BMS led surt nederlag
bms1.jpg
BMS var på hælene mod stærke Virum.
Basketball 1. division, mænd, lørdag 2. november 2013: BMS-Virum 43-63. Topscorere BMS: Yaw Gyamfi 16 p, Andreas Meilby 11 p, Nicklas Rytter 9 p. 132 tilskuere i Skovlundehallen.

I lørdagens basketkamp i 1. division havde BMS besøg af rækkens nummer 2, Virum. Med BMS på en delt tredjeplads var der lagt op til en spændende kamp i rækkens top.

Virums talentfulde, unge spillere havde indtil nu vist sikkert spil i sæsonen, mens BMS ikke helt har kunnet levere en stabil indsats på grund af skadede spillere, her i blandt holdets amerikaner Matthew Williams.

Og det blev også det, som kom til at kendetegne kampen. Virum vandt en sikker sejr på 63-43.

BMS kom bedst fra start med koncentreret indsats og hårdt forsvar. Den lille føring holdt BMS perioden igennem, selv om Virum fik nogle nemme points. I 2. periode fik Virum gang i rebound-spillet og havde mange gode skud, der endte i kurven. Virum fik dermed skabt et forspring, selv om BMS kæmpede sig tilbage i kampen. Efter 2. periode førte Virum med 30-25.

Virum fortsatte i 3. periode med frie skud, og øgede deres føring til 41-27. BMS havde stadig svært ved at få bolden i kurven. Efter lidt stilstand fik BMS, hjulpet af heppende tilskuere, sat gang i scoringerne, og fik med 8 point i træk reduceret Virums føring til 35-41. Virum fik dog hurtigt kæmpet sig tilbage og fortsatte med deres sikre spil med gode scoringer. I starten af 4. periode var der stilstand i scoringerne, indtil Virum trak mere fra og vandt med 63-43.

Næste hjemmekamp er næste lørdag den 9. november kl.. 16 i Skovlundehallen, hvor BMS møder Køge. BMS’ nye amerikanske spiller Robert Thurman får sin debut i denne kamp.

BMS-Virum

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *