Bliver til Nybolig
Lizette-C.-Byrdal-smørun-center-BLJ_0333.jpg
Lizette C. Byrdal fortsætter med at drive forretning i Skovlunde. Forretningen i Måløv flyttes til Smørum, og hun overtager samtidig Nybolig i Centrumgaden i Ballerup. Foto: Brian Lindberg
Nye tider Lizette Christiansen Bolig vokser og bliver en del af Nybolig, som er en af Danmarks største ejendomsmæglerkæder.

Ejendomsmægler Lizette Christiansen Byrdal træder den 1. november ind i Nybolig-kæden på ikke mindre end tre adresser nordvest for København.

Det bliver dels med de to forretninger, som hun hidtil har drevet under navnet Lizette Christiansen Bolig, dels ved at overtage den eksisterende Nybolig-forretning i Ballerup, som hun selv var med til at starte op for år tilbage. Denne forretning overtager Lizette C. Byrdal efter ejendomsmægler Stine Christiansen, som har valgt at koncentrere sig om sin anden Nybolig-forretning i Herlev.

Lizette C. Byrdal har haft eget ejendomsmæglerfirma i Skovlunde i 10 år, og for et års tid siden udvidede hun med en afdeling i Måløv, som i forbindelse med skiftet til Nybolig flyttes til endnu større lokaler i Smørum.

Yderligere vækst

Det er ikke mindst en ambition om yderligere vækst og et ønske om at stå stærkere i lokalområdet i fremtiden, der er baggrunden for, at Lizette C. Byrdal har valgt at træde ind Nybolig, som er en af de førende ejendomsmæglerkæder i landet – både når det gælder markedsandele og antallet af forretninger.

Men det handler også om at minimere arbejdet med at administrere, et tættere samarbejde med de lokale pengeinstitutter og endnu mere tid til og fokus på at få solgt kundernes boliger.

»Ved at blive en del af en landsdækkende kæde som Nybolig kan vi vokse. Vi kan minimere meget af det administrative arbejde og få mere tid til den del af ejendomsmæglerarbejdet, som vi allerhelst vil beskæftige os med, nemlig kontakten til kunderne. Samtidig kan vi nyde godt at Nyboligs netværk og stærke markedsføring,« siger Lizette C. Byrdal.

Et stærkt hold

Hendes tre forretninger i Ballerup, Skovlunde og Måløv/Smørum vil fra den 1. november blive drevet under navnet Nybolig Lizette C Byrdal. De nuværende medarbejdere i forretningerne fortsætter.

Ejendomsmægler Stine Christiansen byder Lizette C. Byrdal velkommen og ser frem til et godt samarbejde og naboskab.

»Med det nye hold, der er sat, vil kunderne møde et endnu stærkere Nybolig i lokalområdet,« siger Stine Christiansen.

1 kommentar om “Bliver til Nybolig”

  1. Tillykke med det. Det lyder til at det går godt. Altid dejligt at høre når der er kollegaer som har styr på deres forretninger. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *