Bedsteforældre med fortællelyst søges
Højtlæsning I forbindelse med H. C. Andersens 200 års fødselsdag for otte år siden fortalte en gruppe bedsteforældre eventyr på børneinstitutioner i Måløv.

Det blev startskud til oprettelse af en gruppe fortællere, der hver især er tilknyttet en børneinstitution. Den enkelte bedsteforældrefortæller har en kontaktperson på institutionen, og sammen aftaler de, hvordan og hvor ofte fortællingen/oplæsningen skal finde sted.

To gange om året er der i Kulturhus Måløv møde mellem børnebibliotekarer, bedsteforældrefortællere og kontaktpersoner fra institutionerne. Børnebibliotekarerne præsenterer nye, gode billedbøger, og der bliver udvekslet erfaringer.

Nogle af bedsteforældrefortællerne medvirker ved halloween-arrangementet ultimo oktober.

Fortællerordningen er til stor glæde for både børn og personale – men det er også en stor glæde for den enkelte at være fortæller. Kontakten til børnene og de oplevelser det giver, kan man lune sig ved længe.

Der er brug for en fortæller til gruppen. Henvendelse til Kulturhus Måløv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *