Ballerup skal være et godt sted at bo og leve
Debat For mig er det vigtigt at sikre en udvikling med et godt miljø og sundhed.

Foruden de mange samlingsteder og faciliteter for vores kultur- og fritidsforeninger, mener jeg, at vi fremover forsat skal udbygge de rekreative steder og skabe gode muligheder for, at de borgere, der ønsker det, kan være aktive og dyrke de lokale fællesskaber.

Det ønsker jeg sker ved, at de grønne områder bliver styrket og de rekreative områder udvikles med bl.a. et rigt plante- og dyreliv, som eksempelvis Harrestrup Ådal og Måløv Naturpark. Ligeledes skal vi sikre, at der er møde- og aktivitetssteder, hvor familier og venner kan holde skovture og samtidig kunne lege og bevæge sig sammen.

Jeg vil prioritere, at de grønne og rekreative områder kan bruges, og der skal der være nogle ordenlige stier bl.a. med LED lys, som kommunen allerede er startet på i Harrestrup Ådal. Der skal også skabes bedre sammenhæng mellem de forskellige rekreative områder, som også skal være lettere tilgængelige for alle.

Den fortsatte udvikling af Ballerup Kommune skal bygge på langtidsholdbare løsninger, der sikrer borgerne et godt miljø og mulighed for at tage hånd om deres og familiens sundhed og dermed leve et godt liv i Ballerup Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *