Angående artiklen om petanqueklubben
Debat Efter gennemlæsning af den ganske udmærkede artikel, som desværre er blevet væsentligt reduceret, bliver jeg meget forundret, når jeg læser viceborgmester Tom S. Nielsens bemærkning:

Kommunen vil ikke skabe en ny petanque bane til klubbens medlemmer: ”Det handler om økonomi og den er ikke til stede. Det vil heller ikke være rimeligt, da der er under 200 meter mellem deres baner og nye klubhus”.

Da ”projekt nedrivning af klubhus” blev iværksat, var det på baggrund af tal, som overhovedet ikke holdt vand. Dette stod klart i forbindelse med at petanqueklubben havde søgt aktindsigt.

Ballerup kommune havde overhovedet ikke behøvet at rive klubhuset ned under henvisning til økonomi. For nedrivningen blev en bekostelig affære. Hvis man havde lyttet til medlemmernes mange gode ideer, kunne man i det mindste have knyttet de to projekter sammen. Nedrivning samt etablering af nye baner.

Man kunne have skraldet et lag jord væk foran det nye klubhus og flyttet jorden over i det hul, klubhuset efterlod efter nedrivningen. Det ville have været god økonomi.

Tilbage står man med en følelse af, at klubhuset, for viceborgmesteren og formentlig andre, har været en fæl ”øjebæ”. Der har eksisteret en skjult dagsorden. Hvorfor kunne man ikke bare kalde en spade for en spade frem for at fremture med økonomiske tal, som ikke holdt.

Vi vil meget gerne have besøg af en af kommunens ergoterapeuter, en kold vinterformiddag, som kan rådgive og vejlede os, samtidig med, at vi har Ballerup Bladet på besøg.

Vi har medlemmer, som er dårligt gående. 70-80-90 årige, som bruger rollatorer mv. og andre, som bruger benprotese mv. Og viceborgmesteren er også meget velkommen til at rådgive og vejlede os. Ikke i avisen, men på petanquebanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *