Ældre og indlæggelser
Debat Jens Rikardt Andersen skriver, at han vil åbne døre, som vi i Ballerup, allerede har åbnet.

Den indsats, som vi allerede er godt i gang med i Ballerup Kommune, drejer sig ikke snævert om ”de færdigbehandlede”, som Jens Rikardt skriver om i sidste uges BB, men om alle ældre borgere.

Vi arbejder – som jeg skrev ugen inden – tæt sammen med regionens hospitaler om det at forebygge indlæggelser og genindlæggelser, med respekt for den rolle og den faglighed, der skal være og er tilstede.

Det drejer sig både om at trække på den specialfaglighed, der er på hospitalerne, men så sandelig også om at samarbejde med vores praktiserende læger og samtidig at gøre vores dygtige personale i hjemmeplejen og på plejecentrene – endnu dygtigere.

Vi skal og vil ikke bygge nye småhospitaler uden den faglighed, der skal til for vores borgere. Jeg undrer mig over, hvor Jens Rikardt har den idé fra?

Det undrer mig, at Jens Rikardt slet ikke tænker på de praktiserende lægers rolle som familielæger? I Ballerup Kommune vil vi udvikle sundhedsvæsenet tæt på borgerne, det gør vi gerne sammen med alle gode samarbejdspartere.

1 kommentar om “Ældre og indlæggelser”

  1. Jørgen Kruuse siger:

    Ih hvor er det kommunalt:
    Problemet er, at jeg ikke har fået tømt min beholder med parpir. Jeg bor på Linde Allepå en lille lukket vej med 6 huse. Jeg stillede beholder med grønt og en beholder med parpir ud til tøming, men jeg må åbenbart havde stillet beholderen med parpir forkert, for den blev ikke tømt. Jeg kontaktede Kommunen og blev henvist til Vestforbændingen. Der fortalte man, at bøtten vendte forkert, håndtagene skulle vende udad, bøtten er 40×50 centimeter, det vil sige den skulle højst flyttes 50 cm.Jeg forespurgte, hvor det stod, at håndtagene skulle vende udad og fik at vide, at det stod på deres hjmmeside. Jeg spurgte, hvornår den så ville blive tømt, hvilket først kunne ske ved næste planlagte tømning – altså om 6 uger (det skal lige siges, at beholderen er fuld). Jeg kunne også aflevere den selv på Vestforbrændingen!
    Det skal også lige bemærkes, at det jo absolut ikke er gratis at få fjernet affald m.v.
    Jørgen Kruuse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *