De vandt ’Lego Friends’
lego-konk.jpg
Foto: Nordisk Film.
Konkurrence Vi udloddede tre eksemplarer af dvd'en 'Lego Friends episode 1-3'. Vinderne er nu fundet.

Lego Friends er en ny stor produktserie til piger. Siden lanceringen i 2012 er Olivia, Stephanie, Andrea, Emma, Mia og de fem veninders liv i den fiktive Heartlake City, blevet langet over legetøjsdiskene overalt i verden. Så meget faktisk, at mange piger måtte kigge forgæves under juletræet, da de danske butikker ikke kunne følge med juleefterspørgslen.

Nu sender Lego i samarbejde med Nordisk Film dvd’en ’Lego Friends – Episode 1-3’ på gaden.

Serien handler om Olivia, der lige er flyttet til byen Heartlake med sin mor og far. Her har hun mødt fire andre piger, som er blevet hendes veninder.

De har alle hver deres unikke personlighed og særlige talenter. Sammen har de fem piger dannet en Lego Friends klub, der ofte går i aktion for at hjælpe med at løse problemer i Heartlake.

Ballerup Bladet udloddede i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af ’Lego Friends – Episode 1-3’ på dvd.

Vinderne

For at deltage i lodtrækningen skulle man svare rigtigt på følgende spørgsmål: Hvad hedder byen, hvor pigerne i Lego Friends bor?

Det rigtig svar var: Heartlake City. Det var der 59, der svarede rigtigt på. Blandt disse trak vi lod og fandt tre heldige vindere: Jeanette Fink Krøger fra Måløv, Alva Kiemer fra Ballerup og Lea H. Jensen fra Ballerup.

Lego-Friends-copy