Morten vandt billet til Middag & Film i Baltoppen Bio
cykeltur09-copy.jpg
Der er to franske film på plakaten til Baltoppens kommende Middag & Film arrangement 9. november. Den ene ’Cykeltur med Moliere’ er en komedie skrevet og instrueret af Philippe Le Guay, som også stod bag den hjertevarme feel good-film ’Kvinderne på sjette sal’ fra 2010.
Konkurrence Ballerup Bladet udloddede én billet til næste Middag & Film arrangement i Baltoppen. Nu er vinderen fundet.

Lørdag den 9. november klokken 16 kan du slippe for køkken, opvask og efterårsspekulationer. Baltoppen Bio og Baltoppen Cafe serverer nemlig varme franske fristelser på både filmlærred og tallerken.

Baltoppen Bios Middag & Film arrangement består af to nye franske film – først ’Cykeltur med Moliere’ efterfulgt af buffet/middag i Baltoppen Cafe. Efter middag, cirka klokken 19.15, vises filmen ’Mine helte’.

Begge film er små franske, intense og lune film i kammerspilklassen, som netop har haft premiere – og som i øvrigt ikke kommer til Ballerup i det daglige program.

Læs eventuelt mere om filmene og hele menuen på biografens hjemmeside hvor du også kan bestille og købe billetter.

Billetsalget er startet og Ballerup Bladet sætter én billet på højkant.

Vinderen blev

For at være med i lodtrækningen skulle man svare rigtigt på konkurrencespørgsmålet: I filmen ‘Cykeltur med Moliere’ skal et teaterstykke indlæres. Hvilket?

Det rigtige svar var: Misantropen. Det var der 27, der vidste – blandt andet den heldige vinder: Morten Bendixen fra Skovlunde.