Vi gør, hvad vi kan
Debat Svar på læserbrev fra Jens Rikardt Andersen

Tak for dit læserbrev. Det er altid dejligt, at borgerne interesserer sig for kommunen.

Dejligt, at du synes godt om, at den offentlige trafik er tæt på center og gågade.

Så synes du, at der skal ske mere i og omkring bymidten. Posthuset ejer vi ikke, men der kunne da helt sikkert ske rigtig mange sjove ting. En anden borger synes, at det skulle være sundhedshus, så det at anvende posthuset til andre formål, tænker mange af os.

Vi er i gang med et forprojekt for hele Banegårdspladsen. Der er mange uhensigtsmæssigheder omkring afvikling af trafik, og et alt for stort areal bliver brugt til afviklingen.

Vi vil alle gerne have liv og musik i gaderne. Det er bare svært at få det til at løbe rundt for de, der investerer i sådan noget i gågaden. Som du måske ser, er der ofte tomme lejemål, og det er ikke de ting, du nævner i dit læserbrev, der lejer sig ind i de tomme butikker.

Kommunalbestyrelsen gør, hvad vi kan for, at der sker lidt. Vi tillader udeservering, vi laver forskellige arrangementer som musikfest og andet.

Vi giver lov til loppemarked om lørdagen. Alt sammen for, at der skal ske mest muligt.

Du skriver, at det ikke behøver at være dyrt og, at det ikke behøver at være gratis, fordi kommunalbestyrelsen tager initiativ,. Det forstår jeg ikke helt, men dejligt, at du nævner borgerinddragelse og frivillighed, det er absolut i tråd med den politik, vi fører i kommunen.

LÆS OGSÅ: Jens Rikardt Andersens indlæg ‘Mere liv i Ballerups centrum’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *