Vi er ikke stemmekvæg
Debat Vi er i DF Ballerup ikke en flok ’stemmekvæg’, der skal følge en bestemt retning.

Vores formand syntes ikke, at 1,5 mio. er nok (det er det heller ikke), men det er nu det, vores kandidat i byrådet har kunnet skaffe. Så, ja, godt gået…

Vi håber selvfølgelig, at det nye byråd også tæller vores lokalformand, så han i næste budgetår forhåbentlig kan skaffe fem mio. til området.

Jeg sidder også i lokalforeningen, og vi oplever da, at alle vore kandidater har et fælles mål, men også forskellige ting, de vægter højere end andre.

Det er det, man kalder demokrati. Ting kan diskuteres.

Det kan godt være, at Ballerup Bladet er bonkammerater med S, som har en meget høj partidisciplin (hvad fatter si’r er, som vi gør ), men hvis Ballerup Bladet ikke frasorterede alle vores kandidaters indlæg, når de bliver sendt ind, så kunne bladet og dets læsere opleve en fælles partilinje med plads til forskelligheder.

Ballerup Bladet svarer:

Det kan faktisk også godt være, at Ballerup Bladet

ikke er bonkammerater med Socialdemokraterne. Det er der i hvert fald en del lokale socialdemokrater, der kan skrive under på, at vi ikke er.

Ballerup Bladet er hverken venner eller uvenner med nogle politiske partier. Vi forholder os neutralt og skriver om livet på godt og ondt i Ballerup Kommune.

Og vi frasorterer ikke konsekvent indlæg fra Dansk Folkeparti. Eller andre.

Vi frasorterer kun læserbreve, som enten ikke overholder loven eller, som ikke overholder de retningslinjer, vi har vedr. læserbreve. Og vi frasorterer ikke uden at orientere skribenterne om årsagen.

Dansk Folkeparti har ikke tæppebombet Ballerup Bladet med indlæg, som vi så har frasorteret. Nej, Dansk Folkeparti i Ballerup har været musestille i de fire år, jeg har været redaktør.

I kan jo spørge jeres regionsrådsmedlem Kenneth Kristensen Berth, om han føler sig forbigået. Når han sender os indlæg med lokalt islæt, bliver de bragt. Senest i sidste uge.

Vi vægter den lokale debat højt. Det er derfor, vi hver uge bringer alt, hvad vi får ind. Er der i en enkelt uge ikke plads til alle indlæg i avisen, kommer alt på vores hjemmeside.

I stedet for at diskutere Ballerup Bladets påståede partiskhed burde I i Dansk Folkeparti måske snarere diskutere, hvad der skal til, for at I forlader den totale passivitet, der har præget jer i denne valgperiode.

Så, kære Dansk Folkeparti, hop ud af den uklædelige offerrolle, og brug næste valgperiode lidt mere aktivt, end I har brugt denne.

Vi lægger gerne spalter til.

Lars Schmidt, redaktør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *