Venstre bebuder ’sund forandring’
Venstre-KV13.jpg
Venstre - set fra venstre: Kim Schulz Larsen, Marie Louise Kielberg-Bæk, Kåre Harder Olesen, Mikael Wandel, Christian Skæran, Allan Ottosen og Connor O’Hanlon.
KV13 Venstre stiller op med 11 kandidater. En af dem håber at blive borgmester og betegner holdet som Venstres stærkeste i mange år.

Venstres gruppeformand i kommunalbestyrelsen, Kåre Harder Olesen, står igen i spidsen som borgmesterkandidat for Venstre i valgkampen op til kommunalvalget.

Holdet, der er sideordnet opstillet, består af kandidater i alle aldre, og Harder Olesen er meget optimistisk:

»Det er vores stærkeste hold i årevis. Der er masser af energi og visioner for hvor Ballerup skal bevæge sig hen. Vi glæder os alle til at møde vælgerne til masser af arrangementer frem til valgdagen,« siger han.

Venstres hold

Holdet af Venstreløver i Ballerup ser sådan her ud:

Kåre Harder Olesen, 52 år og bor i Måløv. Har siddet i Kommunalbestyrelsen for Venstre siden 1998. Arbejder som specialist i Danske Bank.

Kim Schulz Larsen, 43 år og har boet i Ballerup de sidste 8 år. Har været selvstændig.

Marie Louise Kielberg-Bæk, 30 år og har boet i Ballerup i 9 år. Arbejder som økonomimedarbejder.

Connor O’Hanlon, 18 år og har altid boet i Ballerup. Netop færdig på gymnasiet.

Mikael Wandel, 36 år og har boet i Ballerup i 3 år. Arbejder i speditionsfirma.

Allan Ottosen, 61 år og har boet i Ballerup i 25 år. Har egen virksomhed.

Christian Skjæran, 39 år og er opvokset i Ballerup. Arbejder som it-manager.

Desuden opstiller: Birger Praetorius, Jens Winding Sloth, Sussie Petersen og Svend Erik Jensen.

Mærkesager

»Vores mærkesager er bygget op omkring emnet Sund Forandring. Det er på tide, at der sker forandring i Ballerup, og det oplever vi, at der en stærk trang til blandt Ballerups borgere,« siger Kåre Harder Olesen:

»Vi skal have en sund og stærk økonomi, så vi i fremtiden kan prioritere indsatsen for børn, uddannelse, job, helbred og en værdig alderdom. Ballerup Kommune skal være et trygt sted at bo igennem hele livet, og grundlaget for det er en mere effektiv kommune, der kører længere på literen.«

Effektiviseringer

»Nogle af de vigtigste ting, vi går til valg på, er, at vi vil gennemføre effektiviseringer af den kommunale drift og administration. Vi vil sende egnede kommunale opgaver i udbud, for Venstre vil have den bedste kvalitet til den rigtige pris, og vi vil forvalte skatteborgernes penge mere effektivt, så vi får råd til bedre velfærd – men ikke dyrere velfærd,« fortsætter borgmesterkandidaten:

»Valget afgør kursen for vores kommune, og valget er vigtigt for alle borgeres hverdag, så jeg vil gerne opfordre alle til at gøre brug af deres demokratiske ret og stemme til valget. Med en borgmester fra Venstre får vi en kommune, der bliver drevet effektivt, og mere valgfrihed til den enkelte borger. Det er vigtigt, hvis vi vil have mulighed for at bevare og forbedre vores velfærd – og det kalder vi for ’sund forandring’,« slutter borgmesterkandidaten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *