Valget til Seniorrådet
Debat Også Seniorrådet skal fornyes i november. Det bliver brevafstemning, så her kan man bruge sin stemme som sofavælger.

Vi håber, at mange vil deltage i valget. Det er vigtigt med et handlekraftigt og initiativrigt Seniorråd, der i tæt samarbejde med kommunalbestyrelsen og de mange pensionistforeninger kan fastholde og forbedre forholdene for det stigende antal ældre i Ballerup Kommune.

Seniorrådet skal høres i alle sager, der vedrører den ældre generation.

Og der bliver stadig mange vigtige sager at tage stilling til: Digitaliseringen er en af dem. Ændringerne i hjemmehjælp – og pleje en anden.

Arbejdet med de dementes og disses pårørendes problemer er i god gænge i Ballerup.

Seniorrådet har bl. a. medvirket ved afholdelsen af en meget besøgt møderække.

I de kommende år vil problemet med de mange ensomme blive aktuelt, der skulle meget gerne skabes et godt samarbejde mellem alle parter for at hjælpe med at forhindre at dem der ikke ønsker at være alene får mulighed for at møde andre. Ensomhed er sundhedsfarligt såvel som helbredsproblemer.

Én af de sager Seniorrådet virkelig har agiteret for, en udvidelse af servicebussen ser ud til at blive en realitet i 2014 Ifølge artiklen i Ballerup Bladet ang. kommunens budget.

Man kan møde de opstillede kandidater i Reehs Baghus d.12. november kl. 17. Se annonce i Ballerup Bladet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *