Undres over svar fra Tiedemann
Debat Jeg undres, når jeg i sidste nr. af Ballerup Bladet kan læser Helle Tiedemans svar på trafikbelastningen på Måløv Hovedgade.

Jeg anderkender uden forbehold trafik problemerne på Måløv Hovedgade, men min undren går på, at forkvinden for teknik- og miljøudvalget tilsyneladende har glemt, at der på flere andre strækninger med helt op til 70 km/t, herunder Ballerup Boulevard, hvor rigtig mange bilister har den opfattelse at det må være 70 km/t per aksel!

Dagligt oplever vi bilister, der opfatter farverne i lyskurvene som en restbelysning fra en byfest og bare kører over for rødt.

Vores erfaring som trafikant er: selv om der er blevet grønt for os fra sidevejene, så er det klogt lige at se til begge sider, inden der køres ud i krydset.

Mange af vores omkringliggende kommuner har sat hastigheden ned fra 70 til 60 km/t på deres lidt større veje, herunder dem som ligger i forlængelse af Ballerup Boulevard.

Herlev Kommune har endda barslet med en plan om at reducere antallet af spor på Frederikssundsvej efter samme koncept som Københavns Kommune.

Jeg antager, at en ombygning vil give en øget trafik på netop Ballerup Boulevard og vil derfor gerne opfordre jer politikere og teknisk forvaltning til at få set på trafikbelastningen på bl.a. Ballerup Boulevard for såvel hastighed som støj, da alt støjreducerende tiltag er stoppet efter nedlæggelsen af Københavns Amt.

LÆS OGSÅ: Helle Tiedemanns indlæg ‘Det bringer jeg videre’

1 kommentar om “Undres over svar fra Tiedemann”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *