Ulige Numre spiller i Ballerup
Ulige-Numre-1-©-Simon-Birk-copy.jpg
Ulige numre bestående af de fire drenge Carl Emil Petersen, Nick Lee, Teis Søgaard og Jacob Ulstrup, har udvidet besætningen til syv mand, når de giver koncert i Baltoppen på lørdag.
Koncert Lørdag 19. oktober klokken 19.30 præsenterer Bpromoter det københavnske rockband Ulige Numre, der turnerer med det længe ventede debutalbum, ’Nu til dags’.

Baltoppen LIVE får besøg af bandet der i 2011 bragede igennem med storbyhymnen ’København’. Med udvidet besætning tæller bandet syv mand, så der er lagt op til en dynamisk og følsom, poetisk og hæsblæsende rockkoncertet, der med garanti kommer til at sprede ungdommens vildskab og fanden-i-voldskhed på Baltoppen LIVE.

Efter udgivelsen af bandets debut-EP i 2011, der indeholdt P3 hittene ’København’ og ’Navn i Sne’, opbyggede bandet på rekordtid en kæmpe fanskare i hele landet ligesom EP’en blev fremragende modtaget af landets kritikere. Senere vandt drengene både P3 Guld Talentprisen samt en Steppeulv i kategorien Årets Sang.

Som optakt til koncerten med Ulige Numre inviterer Bpromoter ’til happy hour forfest’ i Baltoppen LIVE’s café klokken 19.30, hvor det norske indie/ska/pop pigeband Razika varmer op i salen. Her optræder også DJ Angelo og Karoline Ude (Undertow) giver en personlig fortolkning af en Ulige Numre sang.

Billetter hos Billetnet og Baltoppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *