Triton svømmede flest meter
Svømning Svømmeklubben Triton indtog en fornem førsteplads i kategorien ”flest svømmede meter”, da klubben for nylig sammen med svømmeunionen selv var vært ved ’Danmark Svøm Langt’.

Svømmeklubben havde stillet otte 50 meter baner til rådighed fra kl. 10.00-16.00 i East Kilbride Badet. Og dette benyttede flere af kommunens borgere og klubbens konkurrencesvømmere sig af.

De svømmeklubber, som deltog landet over i arrangementet, kunne dyste i tre kategorier. Og her vandt Svømmeklubben Triton med ”flest svømmede meter”, hvor der søndagen igennem blev tilbagelagt ikke mindre end hele 990.475 meter i East Kilbride Badet.

»Der har været en meget flot deltagelse og interesse for Danmark Svøm Langt i år. Deltagerne kom for motio¬nens skyld og hyggens skyld, og så fordi de gerne ville bruge en fridag på at deltage i det landsdækkende svømmearrangement. Og det er vi som svømmeklub og arrangør rigtig glade for,« siger formanden for Triton, Niels Christensen.

Danmark Svøm Langt er en årlig svømmebegivenhed for børn, unge og ældre. Det er både for dem, som normalt færdes i en svømmehal, men det er samtidig også et arrangement, der har til hensigt at få borgere, der normalt ikke benytter de lokale svømmehalsfaciliteter, til at kigge forbi og tage en frisk dukkert i bassinet.

Ved at svømme 990.475 meter vandt Triton en præmiesum på 5.000 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *