Trafikken i Egebjerg
Debat Da der her i Ballerup Bladet er skrevet så meget om trafik i byen, så ønsker jeg at tilføje denne problematik.

Egebjergvej har i årevis været en gennemkørselsvej for trafik fra Furesø Kommune og omegn mod ringvejen og Lautrupparken. Der er til hverdag en voldsom trafik på vejen, om morgen og om eftermiddagen, der slet ikke svarer til vejens størrelse og bebyggelsen, der ligger tæt op til.

Helt tilbage til BO I BY, viste en måling, at der var 6.000 tusinde gennemkørende biler om dagen, dette tal er helt sikkert ikke blevet mindre med tiden.

Desuden er Egebjerggård også opland for skole og institutioner fra Digterparken, Ballerup bymidte, Rideskolekvarteret, kvarteret omkring Tranemosevej samt kvarteret ved Pæremosevej. Dette bevirker, at der er rigtig meget trafik i området, når børnene fra de nævnte kvarterer skal hentes og bringes.

Det ville være rart, hvis man i den fremtidige lokalplan for området tog hensyn til denne belastning samt foretog en ny trafiktælling på Egebjegvej. Denne kunne måske føre til ændringer af de trafikale forhold, som bla. reduceret tid for drejepil fra Skovvej (fra Værløse) mod Egebjergvej.

Den foreslået udbygning af Egebjergård vil belaste kvarteret yderligere rent trafikalt, dette kan jeg ikke forstille mig, at nogen ønsker.

1 kommentar om “Trafikken i Egebjerg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *