Træn selvforsvar og støt brysterne
Lyserød lørdag Den lokale klub Krav Maga Academy tilbyder selvforsvarsundervisning, hvis man donerer 150 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

Har man lyst til at lære lidt om selvforsvar og samtidig støtte en god sag, kan man ved at donere 150 kroner, som går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, få en træningstime i selvforsvar i den lokale klub, Krav Maga Academy.

For de penge får man en træningstime i lokalerne på Telegrafvej 5A og en t-shirt.

»Krav Maga er et israelsk militært selvforsvarssystem, der er super effektivt. Vores teknikker virker og er simple, så man kan lære dem hurtigt – og huske dem, når man skal bruge dem. Systemet kan læres af alle, mænd, kvinder, store, små,« fortæller Pernille Holt fra den lokale klub.

Man kan tilmelde sig via hjemmesiden www.cancerfighters.dk.

Træningen foregår lørdag i tidsrummet klokken 10-12.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *