To røverier mod hver sin Netto
Døgnrapporten Lørdag og søndag var der gang i våben og trusler i to forskellige, lokale Nettoforretninger.

Begge steder var det unge mænd, som stak af med penge efter at have truet sig til dem.

Lørdag kl. 21.08 var den gal i Netto ved Ballerup Centret, Torvestrædet 20. Her truede én ung mand med kniv, mens en anden brugte peberspray mod kunder og personale. Alt det for et samlet udbytte af 700 kroner, oplyser politiet.

Manden med kniven beskrives som 16-årig, mørk i huden, almindelig af bygning, iført sort hættetrøje, mørke jeans og hvide sko. Hans makker, ham med pebersprayen, beskrives ligeledes som 16-årig, mørk i huden, men spinkel af bygning. Han var iført lys hættetrøje, joggingbukser og sorte Nike Free-sko.

Søndag kl. 18.50 var den gal i Netto i Hedeparken 9. Her truede en mand kassemedarbejderen med en ældre køkkenkniv med et knivblad på mindst 20 cm i længden til at udlevere dagens omsætning på 10.-12.000 kroner.

Røveren beskrives som 17-18 år gammel, dansk af udseende, spinkel, ca. 185 cm høj, blå øjne og iført en sort North Face-jakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *