Teater og musik i Baltoppen
Peter-og-Elgen-bred-copy.jpg
Sarah Boberg og Troels Lyby har hovedrollerne som Peter og Camilla, der lige er gået fra hinanden. Nu er det nytårsaften og intet går som det skal. Midt i det hele står deres datter Astrid.
Kultur Baltoppen LIVE præsentere dansk pop med Folkeklubben og teater med blandt andre Troels Lyby.

I aften fredag 11. oktober klokken 19.30 får Baltoppen besøg af Teater Grob og Teatret Svalegangen, der opfører ’Peter og Elgen’.

TEMA – teater i Baltoppen starter teatersæsonen med den anmelderroste forestilling ’Peter og Elgen’, som har Sarah Boberg og Troels Lyby i hovedrollerne.

Det er en bittersød komedie om skilsmisse og kuldsejlet selvværd, børn og voksne, ubrydelige venskaber og en mands desperate kamp for at genvinde det han har tabt.

Peter og Camilla er gået fra hinanden for tre måneder siden. Deres fælles datter Astrid bor hos sin far og sammen har de holdt jul i hytten i Sverige.

I aften er det nytårsaften og Peter har sat Camilla i stævne, for måske kan hun stadig vindes tilbage; men som aftenen skrider frem ankommer også andre gæster og tingene går ikke lige som Peter havde forventet og midt i det hele står Astrid.

Folkeklubben spiller

Lørdag den 12. oktober er der koncert i Baltoppen LIVE. Denne aften er det bandet Folkeklubben, der netop er blevet nomineret til Danish Music Awards for Årets Danske Voxpopudgivelse.

De spiller fornyende popsange til den tænkende hjerne og det bankende hjerte. Folkeklubben udgav debut-EP’en ’Popsang’ i efteråret 2012. Med radiosinglen ’For Pengene’, der forener salmesang, modstandskamp og westernfløjt, samt undergrundshittet ’Fedterøv’, har Folkeklubben for alvor meldt sin ankomst på den danske musikscene.

Folkeklubben udsendte sit debutalbum ’Nye Tider’ i april 2013, og har spillet festivaldanmark tyndt lige siden med stor succés.

Opvarmningsband er Workers In Songs – et fremadstormende dansk americana folk’n’country band. Deres debutalbum ’For Grandpa’ udkom også i april 2013.

Folkeklubben-copy

 

Lørdag 12. oktober kan man høre det nye fremadstormende danske band Folkeklubben i Baltoppen LIVE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *