Tag på værtshus med politikerne
Unavngivet.jpg
Lisbeth Zornig kommer til værtshus debatmøde på Ballerup Bodega i forbindelse med hendes projekt ’Stemmer på Kanten’, som skal lokke flere socialt udsatte til stemmeurnerne.
Debatmøde Onsdag den 30. oktober er der værtshus debatmøde med flere lokale politikere og Lisbeth Zornig fra ’Stemmer på Kanten’ på Ballerup Bodega.

Ballerup Bodega er rammen om et ’’værtshus debatmøde’’ som er blevet til i et samarbejde mellem Socialdemokraten Per Mortensen og Lisbeth Zornigs ’Stemmer på Kanten’, der kæmper for at få socialt udsatte til stemmeurnerne til kommunalvalget.

I den forbindelse vil ’Stemmer på Kanten’ sammen med Søren ’Sidevind’ Skjoldal invitere lokalpolitikerne og kommunens borgere til værtshus debatmøde på Ballerup Bodega, Sct. Jacobsvej 3 i Ballerup, onsdag den 30. oktober klokken 14.

Det er en mulighed for lokalpolitikerne til at komme tæt på borgerne, og møde dem på andre præmisser, og der vil blive mulighed for politikerne til at komme i dialog med de borgere, de skal repræsentere.

Følgende politikere deltager i debatten: Jarne Rasmussen fra DF, Josefine Vilvig fra SF, Per Mortensen fra S, Allan Ottosen fra V og Sanne Fandrup fra B.

Lisbet Zornig fra »Stemmer på Kanten« deltager også i debatten.

Det kan være svært som politiker at få en god kommunikation med socialt udsatte. Her giver »Stemmer på Kanten« en mulighed for at lære noget mere om, hvordan den kommunikation kan være konstruktiv. Lisbeth Zornig har tidligere udtalt:

»Alternativt er der borgere der ikke føler de har en indflydelse. At de ikke bliver lyttet til eller at deres stemmer er noget værd. Det resulterer i, at de ikke stemmer. Det så vi til sidste kommunalvalg, hvor det var de socialt udsatte der i stor stil valgte valget fra. Det skal vi gøre noget ved, så vi kan vende den negative spiral.«

Mødet bliver styret af René Cromefeldt-Bie, som sammen med makkeren Niels Jacobsen også står bag »Vælgermøder i Ballerup«.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *