Strøm på medarbejdernes elbiler
Topdanmark-ladestation-copy.jpg
Casper Steinhauer, der systemprogramør hos Topdanmark kører i elbilen Nissan Leaf, til og fra arbejde – og det er muligt, fordi han kan lade bilen op på sin arbejdsplads.
Transport Topdanmark har, som den første virksomhed i Danmark, købt deres egen ladestander til elbiler fra operatøren Clever til glæde for virksomhedens mange medarbejdere og kunder, der kører i elbil.

Topdanmark er med i et mobilitetsnetværk i Lautrupparken, Ballerup, hvor en række virksomheder arbejder sammen for at fremme grøn medarbejdertransport. Netværket, Formel M, er netop udpeget som én ud af ni vindere af konkurrencen Voresomstilling.dk.

Et af Topdanmarks initiativer har været etableringen af en hurtig ladestander for medarbejdere og gæster, der kører i elbil.

»Vi vil gerne gøre det nemt for vores medarbejdere og gæster at bruge mere miljøvenlige transportformer, herunder el-bil. Derfor har vi valgt at etablere en hurtig ladestander ved vores hovedkvarter i Ballerup,« siger Pernille Fogh Christensen, CSR-ansvarlig hos Topdanmark.

Hos elbiloperatøren Clever, der står bag et landsdækkende ladnetværk til elbiler, oplever man, at flere og flere virksomheder henvender sig for at få ladestandere etableret.

»Virksomheder, som Topdanmark, kan drive udbredelsen af elbiler fordi det åbner op for at helt nye grupper af danskere kan købe og køre i elbil, at man kan lade den op på sin arbejdsplads, hvis man bor i byen og ikke har sin egen ladeboks derhjemme. Det er jo til og fra arbejde, at mange anvender bilen, og når flere og flere virksomheder gør det nemt at oplade el-bilen vil vi også se endnu flere el-biler, både privatbiler og firmabiler,« siger adm. direktør Clever, Lars Bording.

Ladestanderen passer til alle moderne elbiler på det danske marked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *