Spændende ridestævne i Ballerup
Ridestævne-præmieoverrækkelse.jpg
Præmieoverrækkelse i den lette dressurklasse. Vinder blev Cathrine Brandt yderst til venstre. Foto: Michael Frederiksmose
Ridning Ballerup Rideskole vrimlede med to- og firbenede i weekenden, hvor et stort ridestævne trak fulde huse.

SE BILLEDGALLERI HER

I 24 timer henover weekenden konkurrerede ryttere og heste på Ballerup Rideskole i 35 forskellige klasser. Det lykkedes to ryttere at vinde tre gange og få tre røde rosetter med hjem til samlingen.

Det var den kun 11-årige Laura Høj Vraa, der vandt tre dressurklasser på sin helt nye pony Principal Touch. Hun kan nu kalde sig Ballerups staldmester i ponydressur.

Også Christina Hjeresen blev nummer 1 hele tre gange i løbet af weekenden. Det skete i dressur i klassen LB-MB showklasse på hesten Asterix og to gange på springbanen på hesten Zhivago.

Højt niveau

Der var 339 starter til stævnet, som især var for ryttere, der ikke selv har hest eller pony, men som går på et af rideskolens 60 ugentlige hold. Niveauerne er derfor meget forskellige, og de yngste ryttere var fire år.

Én af dem var Julie Køneke som storjublende vandt småbørnsagility, hvor de skal styre hesten rundt på en forhindringsbane, hvor det handler om at være så præcis som mulig.

Der var koncentrerede blikke, når rytterne red ind på banen, og de gjorde alt for at ride så præcist og smukt som muligt. Der blev generelt vist højt niveau.

Alle vinderne

62 gange var en rytter til præmieoverrækkelse, af dem gik førstepladserne (udover de allerede nævnte) til: Katrine Kjøller på James, Lotte Hansen på Snøvsen, Mette Hellerup Larsen på Ciska, to gange til Karen Claudi Gregersen på Miss Charming, Astrid Bennedsen på Tølte, Christine Haase på Zytopia, Pernille Carlsen på Quick Silver, Pernille Hjort på Charlie, Eva V. Nielsen på Cilas, Victoria Schou på Lorenzo, Maria Jørgensen på Macho, Josefine Pedersen på Ciska , Emilie Darmer på Nitus, Terne Pullich på James, Cathrine Brandt på Zimba, Emma Hemmingen på Cilas og Juliane Rasmussen på Marius.

Staldmesterskabet i dressur for hest vandt Helena Carstensen på Romantic Højris, i spring for hest var det Julie Bjerg på Sandro og i ponyspring blev det Tintin, der sikrede sin rytter Lina Klittegaard staldmesterskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *