Smørum slog BSF klart med hele 3-0
Fodbold Lokalopgøret blev domineret af hjemmeholdet. Marc Lind scorede to og lavede én assist.

Danmarksserien, pulje 1: Ledøje/Smørum Fodbold-Ballerup Skovlunde Fodbold 3-0 (2-0). 1-0 Marc Lind (6), 2-0 Marc Lind (25), 3-0 Jacob Halling (93)

Lørdagens lokalopgør i fodboldens danmarksserie mellem Smørum (LSF) og Ballerup (BSF) blev vundet klart af Smørum, der i Marc Lind havde dagens giftigste herre. Lind tog sig af de to scoringer i 1. halvleg og assistenten til 3-0, som blev sat ind af Jacob Halling.

Der var gang i kampen fra start.

Allerede i det andet minut var BSF fremme og vise tænder, og med en stor chance kunne de have bragt sig foran med 1-0, men havde ikke heldet denne dag.

Det udnyttede LSF. I det sjette minut huserede Jonas ”Neime” Neimenas i højre side, og med et præcist indlæg fandt han topscorer Marc Lind der løb bolden i nettet ved forreste stolpe. 1-0 ,og kampen var i gang – set med hjemmeholdets øjne. Omvendt var det op ad bakke fra start for BSF.

Spillet bølgede frem og tilbage uden, at nogen af holdene blev rigtigt farlige. Man skulle frem til det 25. minut, før der igen skete noget.

LSF fik et frispark midt på BSF’s banehalvdel og det er lige mad for Peter Stephansen. Fuldstændig som på Bornholm sendte han bolden ind bag BSF forsvaret, og her stod Marc Lind igen på pletten og kunne heade en 2-0 føring i mål.

BSF pressede på

Egentlig ud af ingenting stod det 2-0 og, hvad der ikke gik Smørums vej sidste weekend, gjorde i denne.

Nu pressede BSF på. De vågnede op og pressede smørumdrengene tilbage på banen. Havde man kendt sin besøgelsestid, var det ikke ufortjent, om BSF i det 42. min. havde scoret. Efter et godt hjørnespark stod en spiller helt fri foran mål i det lille felt, men sparkede bolden et godt stykke over mål.

På det tidspunkt havde BSF flere gode tilbud, men målet kunne man altså ikke ramme.

I 2. halvleg skete der ikke rigtig noget. Det var først til sidst, at der igen begyndte at komme lidt chancer.

Man skulle helt frem til tillægstiden, før der skete noget. Igen med Marc Linds fodaftryk.

En lang bold blev spillet frem til Lind, og nu ville BSF-målmanden også lege med. Uden for feltet kæmpede de to om bolden, og Marc Lind vandt denne duel. Prisværdigt, at målmanden ikke fældede Lind, men med fairplay lod ham vinde duellen.

Det betød et skud på mål, der blev pareret af en forsvarsspiller, og så kunne Jacob Halling sætte bold sikkert i mål til en fortjent 3-0 sejr.

Sidste kamp i år

På lørdag spilles årets sidste kamp for begge, lokale hold. LSF skal til Frederiksberg og kl. 13 møde FA2000 i kampen om andenpladsen.

BSF spiller hjemme kl. 13 mod FC Øresund.

LSF har 20 point og deler andenpladsen med FA2000, mens BSF med 14 point deler niendepladsen lige over nedrykningsstregen med NB Bornholm.

Første kamp i 2014 spilles for begge klubbers vedkommende 29. marts 2014, hvor BSF tager imod BGA, og LSF skal til Avedøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *