Smørum fik kun 1-1 på Bornholm
Fodbold Efter sidste uges nedtur var det med spænding, at Ledøje Smørum Fodbolds tilhængere havde set frem til udekampen på solskinsøen Bornholm mod rivalerne fra Nexø.

Danmarksserien: Bornholm-Ledøje/Smørum 1-1 (0-0). 0-1 (48 Aske Viktor), 1-1 (65).

Martin Jürgensen var i karantæne, og Morten ’Messi’ Larsen er taget på en udviklingstur til Asien i fem måneder, så cheftræner Kim Kjærsgaard skulle ryste posen godt og grundigt.

»Og det havde han så gjort! Der var trænet efter bestemte mønstre i løbet af ugen og heldigvis for os der havde taget turen, fik vi den trodsreaktion, vi havde håbet på. Igen var der gejst, motivation og energi i holdet – præcist det, Kim efterlyste i sidste weekend,« fortæller referent Peter Wagner.

Men helt nok var det dog alligevel ikke. Efter en målløs 1. halvleg, bragt Smørum sig i spidsen tre minutter inde i 2. halvleg.

I pausen havde Kim Kjærsgaard dikteret nøjagtigt samme spil uden de store ændringer. Allerede i det 48. min. kom forløsningen. Et frispark blev begået i venstresiden, og bolden blev sendt indover og blandt venner og fjender dukkede midtstopperen Aske Viktor op og scorede til 1-0.

Han blev fortjent kåret til kampens spiller efter kampen. Hans store overblik og specielt det, at han altid står de rigtige steder, gør, at det ser så let ud. At det så samtidig var hans første mål i Danmarksserien i fire år gjorde ham svært tilfreds efter kampen.

Men efter lidt pres trak Smørum sig tilbage, og udligningen kom efter lidt over en times spilletid. 1-1, som holdt kampen ud.

Næste kamp er på lørdag den 26. oktober kl. 14.00 hjemmed mod BSF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *