Skylanders indvaderer Ballerup Centret
skylanders-copy.jpg
Mød Skylander figurerne Eruptor og Stealth Elf i Ballerup Centret på lørdag.
For børn Lørdag den 5. oktober bliver Centertorvet i Ballerup Centret omdannet til Skylanders univers.

I tidsrummet 11.30 til 15.30 på lørdag kan alle Skylanderfans komme forbi Centertorvet i Ballerup Centret og møde de to Skylanders Eruptor og Stealth Elf – og få taget et polaroid billede sammen med dem, som de kan tage med hjem i en fed Skylanders ramme.

Den helt fundamentale fascination bag serien af legetøjsfigurer og børnespil Skylanders er måske umiddelbar, men alligevel havde ingen forventet, at netop det spil kunne knække koden i sammenkoblingen mellem fysisk legetøj og virtuelt spil.

I Skylanders foregår sammenkoblingen mellem virkelighed og virtualitet mere automatisk, fordi de fysiske figurer her har en indbygget chip, der konstant gemmer, hvor langt barnet er nået med figuren i spillet på f. eks. Play-Station 3 eller Nintendo Wii.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *